Съвременна диагностика и биомедицина

Алтернативните методи в медицината сочат за най-добри ирисовата диагностика. Разпознаване на множество болести, според сменящите се цветове на ириса. Този метод е открит още в Индия преди 3000 д. пр. н. е. В Китай също бил широко използван.
Магия в ирисовата диагностика – ирисовата диагностика е един от най-безвредните, безопасни и безболезнени начини за разчитане на различните заболявания в човешкото тяло. Този метод дава възможност да бъдат разкрити не само съществуващи болести, но и предстоящи такива, генетични предразположения и др. Той се използва успешно дори при децата.
Школи за ирисова диагностика – съществуват множество школи за различните карти на окото. Диагностицирането може да бъде експресно, без никакви апарати и констатиране на промените. Тези неща се изразяват и, чрез промените на самата строма – ирис, око, цвят, елементи. Когато бъдат установени нарушенията в ирисовата картина се задават въпроси на самия пациент, прави се и обстоен преглед на конвенционалните медицински специалисти. Експресна ирисова диагностика се поставя бързо и може да замести успешно до 6 други медицински изследвания над органи и системи.

Стандартна диагностика на ириса се прави, чрез биомикроскоп – това е цифрова камера, която заснема дясното и лявото око, изображенията и всичко това се показва на компютърния екран. След поставяне на диагностиката се предлагат различни естествени методи на лечение – апитерапия, фитотерапия, хомеопатия, нутритерапия.
Какво представлява хомеопатията – това е наука, която се заражда в Тибет и Китай. Тя е практикувана и преподавана в множество школи. Разликата в нея, сравнена с други видове лечения се състои в концентрацията на използваните различни препарати.
Какво е цветотерапия – тя се заражда в Китай. Там се намира и една от най-старите и известни школи. Тя залага на аспекта в цветовете. Така например при кървяща рана не се носи червено облекло, използва се синьо, което неутрализира болката; жълтия цвят е на светлината и се препоръчва срещу депресии и хронични болести и т.н. Днес съвременната цветотерапия помага, чрез модерни техники, при които не е нужно пациента да съобразява облеклото си. Единственото, което се изисква е определен курс на лечение.